Тејлор Свифт со добро дело: Уплати 4000 долари за школување на студентка

Тејлор Свифт со добро дело: Уплати 4000 долари за школување на студентка

Објавена во: Музика, School zone

Ова не е прв пат Тејлор да им помага на своите фанови.

Тејлор на студентката Ајеша и уплати повеќе од 4000 долари откако дознала дека не може да си ја плати школарината. Навистина убаво зарем не?

Имено, Ајеша на својот профил на Tumblr (на кој профилната фотографија и била од Тејлор“ признала дека нема пари за школарина: „Мојата PayPal сметка е ayeshakhurram13@gmail.com и навистина не можам да си ја платам школарината, а ни станарината за овој семестар па доколку да ми помогнете, не сум во можност да ве одбијам“.

Набрзо, Ајеша објавила скриншот од уплатата на својот Инстаграм профил.

Секоја чест за Тејлор!

Објавена во: Музика, School zone

Можеби ќе ве интересира: