ТЕСТ: Без кој електричен изум не можеш да си го замислиш денот?

ТЕСТ: Без кој електричен изум не можеш да си го замислиш денот?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј дали можеш да издржиш без електричните изуми!

Без кој електричен изум не можеш да си го замислиш денот?

Во која ситуација можеш да издржиш без електрична енергија?

Ручекот ти се излади, што ќе направиш?

Сакаш да го оладиш сокот, но во близина немаш фрижидер, што ќе направиш?

Телофонот ти се празни на средина на многу важен разговор, што правиш?

Можеш ли да спиеш без вклучено светло?

Што правиш кога ти е студи?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: