ТЕСТ: Дали си зависен/на од селфи?

ТЕСТ: Дали си зависен/на од селфи?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј колку си опседнат/а со селфи фотографиите!

Дали си зависен/на од селфи?

На Инстаграм најмногу објавуваш:

Секогаш знаеш да позираш за да направиш најубави фотки.

Кога ќе купиш ново праче облека не можеш да дочекаш:

Излегуваш, но го забораваш телефонот дома, што ќе направиш?

На групните селфи фотографии секогаш ти го држиш телефонот.

Се шеташ и наидуваш на пекрасно дрво, што правиш?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: