ТЕСТ: Каква боја е твојата енергија?

ТЕСТ: Каква боја е твојата енергија?

Објавена во: Совети // Тестови

Овој тест ќе ти открие каква боја е твојата енергија и со што ги привлекуваш сите околу себе!

Каква боја е твојата енергија?

Која боја најмногу те привлекува?

Кака боја те асоцира на љубов?

Разбрануваната вода за тебе претставува:

Која боја доминира во твојот гардеробер?

Гледањето во облаци е:

Дождот ме асоцира на:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: