ТЕСТ: Ќе успееш ли да преживееш на пуст остров?

ТЕСТ: Ќе успееш ли да преживееш на пуст остров?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј!

Ќе успееш ли да преживееш на пуст остров?

Си бил/а ли некогаш на кампување?

Знаеш ли да запалиш оган без кибрит?

Од што најмногу се плашиш?

Колку често го користиш мобилниот телефон?

Да си на пуст остров од каде ќе пиеш вода?

Што ќе јадеш ако си на пуст остров?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: