ТЕСТ: Која елементарна непогода си?

ТЕСТ: Која елементарна непогода си?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј која елементарна непогода си!

Која елементарна непогода си?

Најмногу сакам кога надвор:

Кога надвор времето е сончево најмногу сакам да:

Кога надвор врне најногу сакам да:

Омилена активност на снег ми е:

Кога времето е студено најмногу сакам да пијам:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: