ТЕСТ: Колку си заљубен/а?

ТЕСТ: Колку си заљубен/а?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј колку си заљубен/а!

Колку си заљубен/а?

Колку често во текот на денот помислуваш на симпатијата?

Колку си љубоморен/на?

Колку често си пишуваш со симпатијата?

Како регаира твоето друштво на твојата симпатија?

Каде најчесто ја гледаш твојата симпатија?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: