ТЕСТ: Одговори на прашањата и дознај кој тип на партнер ти одговара!

ТЕСТ: Одговори на прашањата и дознај кој тип на партнер ти одговара!

Објавена во: Совети // Тестови

Од секогаш те интересило кој тип на партнер/ка ти одговара. Досега имаш доживеано неколку лоши искуства и си во потрага по одговори? Тогаш овој тест е совршеното решение за тебе. Одговори на неколку прашања и дознај кој тип на личност ти одговара!


Одговори на прашањата и дознај кој тип на партнер ти одговара!

Оцени го последнито состанок на кој си бил/а!

Што може да те одбие од партнерот за време на состанок?

Мислиш ли дека вистинската љубов постои?

Како ти заврши претходната врска?

Како изгледа твојот идеален состанок?

Што те привлекува физички кај една личност?

Што те привлекува карактерно кај една личност?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: