ТЕСТ: Што открива за тебе твојата соба?

ТЕСТ: Што открива за тебе твојата соба?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј што кажува за тебе твојата соба!

Што открива за тебе твојата соба?

Ти ја нема тетратката каде ќе ја бараш?

Мојата работна маса е:

На мојата работна маса секогаш има:

Ѕидовите во мојата соба се:

Колку често ја чистиш собата?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: