ТЕСТ: Што ти е потребно за среќа?

ТЕСТ: Што ти е потребно за среќа?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј што ти е потребно за да бидеш среќен/на!

Што ти е потребно за среќа?

Секој ден на училиште ти е:

Задоволен/на ли си од твите другари и другарки?

Кога последен пат го јадеше твоето омилено јадење?

Да те фотографира некој наутро како би изгледал/а?

Кога не се чувствуваш добро на што прво помислуваш?

Задоволен/на ли си со твојот изглед?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: