Тест за личноста: Како го гледате светот околу вас?

Тест за личноста: Како го гледате светот околу вас?

Објавена во: Совети // Тестови

Тестовите за личноста засновани на оптички илузии се многу популарни последните години. Илустрациите кои може да се најдат на Интернет ги користат и психолозите во своите тестови, во текот на работата со пациентите.

Пред вас е една необична илустрација и ваше е само да кажете што видовте прво. 

Доколку имате подготвен одговор продолжете да читате понатаму.

# Доколку видовте лав

Доколку се соочите со проблем имате потреба да копате сѐ додека не дојдете до коренот кој го ве кочи во животот. Не се плашите да се соочите со своите стравови. Вие сте многу храбра личност која си го отвора патот низ животот.

# Доколку видовте егзотична птица

Се случува да не размислувате многу пред да направите нешто важно. Во некои ситуации дури сте и недоговорни. Но, истовремено сте многу креативни и имате желба да го промените светот околу себе на подобро.


Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: