ТЕСТ: Зошто сакаш да одиш на училиште?

ТЕСТ: Зошто сакаш да одиш на училиште?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј зошто сакаш да одиш на училиште!

Зошто сакаш да одиш на училиште?

Тестовите и писмените се:

Работната маса најчесто ми е:

Ти и твоето друштво сакате:

Забораваш ли да напишеш домашна задача?

На големиот одмор најчесто:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: