ТЕСТ:Зошто те сакаат другарките?

ТЕСТ:Зошто те сакаат другарките?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј зошто твоите другарки те сакаат!

Зошто те сакаат другарките?

Кога мојата другарка е нерасположена, најчесто:

На моите роденденски забави мора да има:

Со мојата најдобра другарка најчесто се допишувам:

Одбери една пејачка:

Што најчесто правиш со твоите другарки?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: