Трикови со кои трепките ќе ви изгледаат подолги!

Трикови со кои трепките ќе ви изгледаат подолги!

Објавена во: Мода // Moj стил

Скоро секоја втора девојка сонува за долги трепки, а покрај сите обиди, не успева да го постигне тоа.

Долгите трепки завршуваат пола работа кога е во прашање „мејкапот“, а покрај тоа што очите изгледаат поголеми, покрај римелот, кога некој има долги трепки, не мора на очите да става никаква шминка.

Доколку немаш долги трепки, постои решение и за тоа! Во видеото во продолжение, погледни некои трикови како да ти изгледаат подолги трепките и впушти се оваа „мејкап“ авантура.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: