(ВИДЕО) Една марама, седум начини како да ја носите на плажа!

(ВИДЕО) Една марама, седум начини како да ја носите на плажа!

Објавена во: Мода // Moj стил

Сигурно наголемо се подготвувате за летување, доколку веќе не сте биле. Доколку немате доволно место во куферот за облека за на плажа, заменете ја голема марама која може да биде одлична опција, како за дневна, така и ноќна варијанта.

Покрај тоа постојат многу начини како да ја носите, а во видеото во продолежение имате дури седум предлози.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: