(ВИДЕО) Поголемата ќерка на Карлеуша стана јутуберка

(ВИДЕО) Поголемата ќерка на Карлеуша стана јутуберка

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Постарата ќерка на Јелена Карлеуша, Атина Тошиќ заплови во јутуберските води.

Атина Тошиќ се пофали на Инстаграм дека отворила канал на Јутјуб.
- Омг отворив канал на Јутјуб. Прво видео: запознавање со Атина - напиша таа.

Во неколку наврати Карлеуша призна дека нејзините ќерки гледаат доста Јутјуб видеа, но дека нејзе тоа не и се допаѓа многу. 

Погледнете го првото видео на Атина. 


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: