Видео полно спомени: Како гордиот татко Коби ја учеше Џиџи да игра кошарка?

Видео полно спомени: Како гордиот татко Коби ја учеше Џиџи да игра кошарка?

Објавена во: Спорт // Кошарка

Коби Брајант загина по уривањето на неговиот хеликоптер заедно со својата миленичка, Џиана.

Коби со ќерката требало да оди на нејзиниот натпревар. 13 - годишната Џиана ја започна кошаркарската кариера како и нејзиниот татко. Тренираше и ја сакаше кошарката и велат дека била во потполност посветена на тоа.

Ја нарекуваа „Мамбасита“, по прекарот на нејзиниот татко, познатат како „Црна мамба“.

Советите на својот татко ги прифаќала без двоумење, бидејќи и самата знаела дека нема подобар учител од него.

По нивната смрт се појави видео кое дефитивно ќе поттикне солзи на вашето лице. Погледнете како големиот Коби тренираше со Џиџи.


Објавена во: Спорт // Кошарка

Можеби ќе ве интересира: