ВИКЕНД ХОРОСКОП: Расправии за неколку знаци, љубов за други

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Расправии за неколку знаци, љубов за други

Овен 

Во овој ден ќе имате брилијантни идеи, но тие ќе бидат поврзани со вашата работа. Ако идејата за работа во саботата носи утеха - дејствувајте.

Бик 

Денот не е соодветен за разјаснување на односите. Мал спор може да прерасне во непријатен скандал, па најдобро е да ги задржите своите емоции. 

Близнаци 

Овој ден, вашата дисциплина ќе биде на такво ниво што ќе можете да изведете брза, освежувачка домашна поправка. 

Рак 

Овој ден, ќе ви врви во спорови и ќе го разјасните односот. Ако криете нешто премногу силно, сега е време да ја дадете вашата волја за вашите чувства. 

Лав 

Изберете ја вашата активност според Вашите потреби и не дозволувајте никого да се обиде да ги промени вашите планови. Овој ден е само за вас. 

Девица

Денот на Девицата е соодветен за организирање изненадувачка забава за партнерот. Ви требаат само балони, свеќи и вино. 


Следна страна

Можеби ќе ве интересира: