Висока мода на селски начин: Таа прави фустани од природни материјали од нива

Висока мода на селски начин: Таа прави фустани од природни материјали од нива

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Шен Ју Чуан се занимава со земјоделие, а кога е на одмор од тие обврски, времето го користи за да креаира облека од високата мода. Таа користи исклучиво материјали кои ги наоѓа на својата фарма.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: