Вреди да се проба: Со помош на трикот со чорап до совршени локни!

Вреди да се проба: Со помош на трикот со чорап до совршени локни!

Објавена во: Мода // Moj стил

За совршена фризура потребни ви се само неколку чорапи. Тоа го докажа и јутјуберката Никол Скај со покажување на трикот за виткање на косата, а се што е потребно за овој трик се чорапи и малку лак за коса. Овој трик нема потреба од топлината на пеглата, туку е неверојатно едноставен:


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: