Забавен тест: Изберете метла и откријте каква вештерка сте!

Забавен тест: Изберете метла и откријте каква вештерка сте!

Објавена во: Совети // Тестови

Понекогаш жените сакаат да не споредуваат со митските вештерки. Некои се навредени од ова и зборот „вештерка“ стана поговорка за не многу пријатна жена, но сметаме дека со хумор може да им пристапите на сите овие шеги со жени и вештерки.

Реално, што не е во ред да се биде вештерка? Се забавувате со магија, летате слободно на метлата и можете да го исплашите секој што ќе ви застане на патот!

Денес, со многу хумор, ви нудиме да разберете каков тип на вештерка сте. Поставете го нашиот брз и забавен тест и откријтекаква вештерка сте!

Сè што треба да направите е да ја погледнете сликата подолу, да изберете метла и потоа да проверите што открива за вас и вашата „вештерка“.Следна страна

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: