Започна сезоната на Стрелецот: Еве како ќе влијае на останатите знаци!

Започна сезоната на Стрелецот: Еве како ќе влијае на останатите знаци!

Започна сезоната на Стрелецот: Еве како ќе влијае на останатите знаци!
Сезоната на Стрелците започна на 22 - ри Ноември, а тоа е период на размислување и жевеење без граници.
Ова е ново поглавје во вашиот живот и ќе влијае на вашиот хороскопски знак поинаку отколку на останатите, особено во љубовниот живот.
Повеќето ќе чувствуваат дека треба да се ослободат од сѐ што правеле досега и да започнат нешто сосема ново. Исто така, многу од знаците ќе сметаат дека ќе мора да направат промена во својот љубовен живот. Доколку првиот дел од месецот беше тежок за вас и доколку наидовте на препреки во љубовниот живот, сега е време да ги поправите или да ги прекинете тие односи.
Стрелецот е исцелител и ова е совршеното време да си дозволите да ги излечите раните, па тогаш да се сконцентрирате на вашата симпатија. Сезоната на Стрелецот ќе ве натера да се запрашате што од своето искуство може да искористите за да ги излечите раните.
Ова исцелување носи кон повеќе животни авантури, како што се патувања, можеби селење или пак некои други поголеми планови.
Стрелецот не сака да живее живот во страв - затоа и ја искористува секоја секунда од својот живот.

Можеби ќе ве интересира: