Зошто оваа е најбараната фризура за ова лето?

Зошто оваа е најбараната фризура за ова лето?

Објавена во: Мода // Moj стил

Сметаш дека кратка коса не ти стои убаво? А да пробаш боб? Тоа е фризира која на секој му стои убаво. 

Боб фризурите се ИН веќе подолго време, а како не би биле кога воедно се многу 'кул' и практични. Ваква фризура имаат и најпознатите трендсетерки, а ова лето нема да може да помине без неа.

Лесно може да ја оддржувате, бидејќи може да ја испеглате косата, да направите локни или пак да ставите школа, а во секоја варијанта да изгледате одлично. Еве неколку најдобри боб фризури кои би можеле да ве инспирираат!

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: