MUST HAVE: Јакната на Ања Ветерова

MUST HAVE: Јакната на Ања Ветерова

Објавена во: Мода // Must have

Ања Ветерова е девојката која порасна со музиката, а сега го живее својот сон со студирањето музика на „Беркли“ во САД. 

Таа е девојка со интересен стил која знае како да ги носи светските трендови. Оваа есен нејзината јакна е дефинитивно MUST HAVE.


Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: