Часовник на неделата: SWATCH WHAT IF…SKY? - синило кое маѓепсува

Часовник на неделата: SWATCH WHAT IF…SKY? - синило кое маѓепсува

Објавена во: Мода // Must have

Имајте моден додаток во бојата на сезоната

Уникатен облик и силна сина боја се двете главни обележја на овој часовник кој маѓепсува на прв поглед.


*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Часовникот SWATCH WHAT IF…SKY? може да го најдете во сите продавници на Божиновски накит и часовници или на нивната веб-страница, по цена од 6.600 денари.


*пр-објава

Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: