Доколку ти се случува ова во врската, време е да прекинете!

Доколку ти се случува ова во врската, време е да прекинете!

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Подолго време сте во сериозна врска, но како и двајцата да чувствувате дека едноставно тоа не е тоа?

Доколку се уште не сте сигурни дали вашата врска поминува низ краткотрајна криза или навистина не сте еден за друг, можеби овие седум знаци кои ги носи YourTango ќе ви помогнат да одлучите дали е време за прекинување:

# Не ве интересираат меѓусебните проблеми.

# Секој разговор ви завршува со конфликт.

# Претерана контрола.

# Не ги поднесува твоите пријатели.

# Имате многу малку заеднички фотографии.

# Поради таа личност се чувствуваш помалку вредно.

# Едноставно не сте среќни.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: