Емотивно: Малиот Ајдин од Сребреник (БиХ) ја испеа „Елено ќерко“ и ги собра сите симпатии (ВИДЕО)

Емотивно: Малиот Ајдин од Сребреник (БиХ) ја испеа „Елено ќерко“ и ги собра сите симпатии (ВИДЕО)

Објавена во: Crush Of The Week, YouTube ѕвезди

Јасмин Брашњиќ и Ајдин Османовиќ се професор и ученик од Сребреник, Босна и Херцеговина.

Досега многупати заедно изведувале повеќе песни, а на нивниот репертоар често се наоѓаат и македонските песни.

Една таква обработка снимија и со песната „Елено, ќерко“.

Изведбата и гласот на малиот Ајдин се навистина маестрални и за сечија поддршка.

Браво момче.

Подолу, слушајте и уживајте.


Објавена во: Crush Of The Week, YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: