(ФОТО) Македонски Дедо Mраз на насловните страници на светски магазини

(ФОТО) Македонски Дедо Mраз на насловните страници на светски магазини

Објавена во: Мода // Moj стил

Страниците на повеќе светски магазини се исполнети од македонскиот Дедо Мраз кој беше дел од Дедомразовската трка како дел од празничната еуфорија. 

На трката викендов учествуваа лица од различна возраст облечени како Дедо Мраз, а должината на патеката за трка беше два километри. За најдобрите имаше награди а најдобрата награда за фотографираниот Дедо Мраз се фотките кои осамнаа во светските медиуми.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: