„Иста девојка, покусо здолниште“: Мајли со фотка од детството!

„Иста девојка, покусо здолниште“: Мајли со фотка од детството!

Објавена во: Moj стил, Музика

Сите сакаме да се присетуваме на моментите од нашето детство, па зошто тоа да не го прават и познатите ѕвезди. На едно вакво патување низ времето беше и пејачката Мајли Сајрус.

Имено таа објави „Инста стори“ на кое има фотографија од неа како дете, но и од тоа како изгледа денес. Интересното е тоа што и на двете слики Мајли носи кoжено, мини здолниште.

фото: @mileycyrus

Објавена во: Moj стил, Музика

Можеби ќе ве интересира: