Ја осудуваат поради горчливата вистина за момчето: Веднаш ми беше чудно што нашиот однос траеше подолго од вообичаено

Ја осудуваат поради горчливата вистина за момчето: Веднаш ми беше чудно што нашиот однос траеше подолго од вообичаено

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Забележала дека интимната врска трае подолго од вообичаено и ја дознала вистината поради која сега сите ја осудуваат...

Откако ја откри својата љубовна приказна, студентката Пернил Торхов се соочи со бројни осуди. Се започнало кога нејзиното момче се вратило од патување. Пенрил вели дека се чувствувала чудно, дека интуицијата никогаш не ја измамила, но дека била толку заљубена во своето момче што не сакала ни да покренува никаква тема.

Таа била во врска четири месеци кога нејзиното момче отпатувало со пријателите во Норвешка. Кога се вратил, Пенрил забележаал дека сексуалниот однос трае многу подолго од вообичаеното. Веднаш знаев дека нешто не е во ред“, рекла таа и по една недела дознала дека била измамена. Таа на TikTok откри дека нејзиното момче и признало се.

„Се чувствувам прилично лошо и разочарано од себе затоа што има нешто што не ви кажав. Еден од моите пријатели покани две девојки на нашето патување, а јас спиев со една од нив. Тоа беше навистина глупаво од мене. Бев кукавица и чекав до сега со признанието. Ме боли размислувањето колку си добра со мене а еве што си доби за возврат. Прилично сум разочаран од себе затоа што навистина не сакав да бидам таков“, стои во пораката која Пенрил ја добила.

Таа одговори дека не сака да разговара преку пораки, туку да разговара во живо. "Иако мозокот ми велеше да го оставам, срцето не ми дозволуваше бидејќи е навистина прекрасен. Се слушав себеси", признала девојката. Решила да му даде уште една шанса, а потоа добила низа прозивки. Многумина напишаа дека „не можат да поверуваат што дозволуваат девојките денес“. 


Дали вие би простиле изневерување?

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: