Каролина Гочева „буцка“ како мала, а само да ги видите другите наши ѕвезди какви биле

Каролина Гочева „буцка“ како мала, а само да ги видите другите наши ѕвезди какви биле

Објавена во: Мода // Moj стил

На социјалните мрежи се појави предизвик кој во време на коронавирусот барем ќе ве насмее. Имено, нашите познати ѕвезди си дадоа за задача да прикачуват фотки на кои се прикажани како мали, односно во нивното најрано детство.  Скоро сите го прифатија предизвикот и ги предизвикаа и другите.

Еве како изгледале како мали дел од нив:

Каролина Гочева

Тамара Тодевска

Елена Ристеска

Катарина Ивановска

Тијана Дапчевиќ


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: