Кажи ни нешто за себе и дознај каков пријател си

Кажи ни нешто за себе и дознај каков пријател си

Објавена во: Совети // Тестови

Кажи ни каков или каква си кога си во големо дурштво, со кој поминуваш најмногу време и што сакаш да правиш во слободно време, а ние ќе ти откриеме каков пријател или пријателка си!


Кажи ни нешто за себе и дознај каков пријател си

Колку блиски пријатели имаш?

Како сакаш да го поминуваш времето?

Која социјална мрежа ти е најдрага?

Како се однесуваш кога си во големо друштво?

Што најмногу сакаш кај себе?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: