Кој ти брани да купиш Чоколино и да учествуваш во наградна игра?

Кој ти брани да купиш Чоколино и да учествуваш во наградна игра?

Објавена во: После „Школо“ // PR

Гледајте фудбал, навивајте и уживајте во Чоколино заедно со голманот на хрватската репрезентација,  Доминик Ливаковиќ. Освојте вредни наградиа на крајот и главната награда – ваучер за купување на спортска опрема во продавниците на Sport Vison со вредност од 100.000 денари.

Во периодот од 5 јуни до 15 јули 2024 година, купете еден производ Чоколино во вреќичка (Чоколино 500g, Чоколино 1000g, Чоколино Фит 400г, Чоколино Протеин Пауер 350g и Чоколино Дарк 350g) на кое било продажно место во Македонија и освојте ја главната награда - подарок картичка од „Sport Vision“ вредна 100.000 денари за да се опремите за вашите идни спортски успеси (големи и мали).

Покрај главната награда, во текот на шесте недели можете да освоитеи еден од 4-те ваучери од првата фитнес мобилна апликација во Македонија, Fit Kit, пакет L во вредност од по 6.000 денари или подарок пакетиод Чоколино.

Ако сметате дека овие награди се направени како за вас, можете да ги најдете сите информации како и формуларот за апликација на https://cokolino.mk/ . Во формуларот за апликација треба да ги внестевашите лични податоци, број на фискална сметка и да прикачите слика од фискалната сметка, многу едноставно!

Затоа што никој не ви брани да купите Чоколино!

Со среќа!Пр објава

Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: