Која боја на облека најдобро ќе одговара на твојата боја на коса?

Која боја на облека најдобро ќе одговара на твојата боја на коса?

Објавена во: Мода // Moj стил

Сакаш да ја нагласиш својата убава коса, а не да ја оставиш во втор план.

Колку и да е субјективна модата, не можете да негирате дека некои бои толку добро одат заедно, а други бодат во очи. Не мора да ги следиш модните трендови за да го знаеш ова и користиш во секојдневното комбинирање на дневните аутфити. Со оглед на тоа каква боја ти е косата, ова е бојата на облека која најдобро ќе ти одговара.

# Платинесто русокоса: Црвена и сина боја

# Русокоси со топли подтонови: Светли, топли бои

# Светло кафена боја: Светли бои

# Бринети: Бојата на драгоцените камени - сина и жолта

# Бринети со топли подтонови: Маслинеста и темно виолетова

# Бринети со ладни подтонови: Чоколадно кафена, сива и морнарско сина

# Црна коса: Црвена, сина и виолетова

# Црвена коса: Зелена и бела

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: