Комбинација на денот: Урбаниот стил на момците од Два Бона

Комбинација на денот: Урбаниот стил на момците од Два Бона

Објавена во: Мода // Moj стил

Марко и Антонио, момците од Два Бона се урбани момци, кои го донесоа оној поинаков ритам во нашата земја.

Омилени се кај тинејџерите, а нивниот стил често го следам многу млади луѓе. Патиките секогаш се задолжителни во нивните комбинации, а често можеме да ги видиме во интересни маички. Тука се и ситните аксесоари кои на секоја нивна комбинација даваат целина.

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: