Лудории во маркет со синчето: Таско и Лукијан пазаруваа и се забавуваа (ФОТО)

Лудории во маркет со синчето: Таско и Лукијан пазаруваа и се забавуваа (ФОТО)

Објавена во: Stars // Музика

Познатиот музичар Христијан Тасковски Таско сака да се забавува со својот сладок син

Малиот Лукијан се роди минатата години во јуни, а Таско ужива во улогата на татко.

Така овој пат тие пазаруваа во маркет, односно тато Таско го возеше Лукијан во количка за пазарување, а тој слатко се смееше.Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: