Мало самоуко шахистче: Миа Костовa со убави вести за синот

Мало самоуко шахистче: Миа Костовa со убави вести за синот

Објавена во: Совети // Семејство

Поранешната водителка и актуелна инфлуенсерка Миа Костова е секојдневно активна на социјалните мрежи, каде често споделува интересни мигови од нејзиниот живот.

Меѓудругото, знае да објави и по некоја информација за синот Андрија.

Овој пат Миа откри дека Андрија која е самоук шахист победил на училишен натпревар по шах, па следно го чека натпреварот на општинско ниво.Браво Андрија, ти посакуваме многу успех.

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: