Момците секогаш се хаотични, а какви се девојките на училиште?

Момците секогаш се хаотични, а какви се девојките на училиште?

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Додека сте ученици треба да уживате во животот, но тоа не значи дека треба да правите сѐ како што сакате. Сепак мора да се почитуваат некои принципи.

Една девојка од Индија, на комичен начин претставила како девојчињата одговараат на училишните обрвски, а како момчињата. Веруваме дека ова комично видео ќе ве насмее до солзи, а има и што да се научи од истото.
Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: