Музички времеплов: Вељко и Анастасија Ражнатовиќ како млади во дует

Музички времеплов: Вељко и Анастасија Ражнатовиќ како млади во дует

Објавена во: Stars // Музика

Покрај талентот за пеење на Анастасија, ниту нејзиниот брат Вељко не заостанува.

Во неколку наврати досега синот на Цеца Ражнатовиќ докажа дека и тој повлекол ген за музика од мајка си.

Пред да се ожени, Вељко беше многу поактивен на социјалните мрежи и често споделуваше многу моменти од животот, меѓу кои и видеа како тој пее, рапува или право битбокс.

Иако никогаш не одлучи да се заплива во водите на музиката, многумина велат дека има талент. 

Да се потсетиме на еден од моментите кога тој битбоксуваше во позадина додека Анастасија пее:


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: