На кого подобро стои Келвин Клајн: Пејовска наспроти Бибер

На кого подобро стои Келвин Клајн: Пејовска наспроти Бибер

Објавена во: Мода // Moj стил

И двете се русокоси. И двете се многу убави. Едната наша тин ѕвезда, другата сопруга на планетарно популарниот пејач Џастин Бибер.

Лина Пејовска супериорно ги владее модните трендови, но исто и Хејли Бибер. Освен бојата на косата и убавината, најмногу ги поврзува облеката во последно време. Пејовска објави фотографија на Инстаграм во парчиња од Келвин Клајн, а скоро во исто време и Бибер, исто така во облека со потпис на светскиот дизајнер. Парчињата се многу слични, преовладува спортска линија и се во црна боја, со големи логоа на брендот.

Проценете сами на кого подобро му стојат?


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: