(ВИДЕО) Најмалата Јутјуберка во Македонија: Лаура со свој Јутјуб канал

(ВИДЕО) Најмалата Јутјуберка во Македонија: Лаура со свој Јутјуб канал

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Лаура е најмалата јутјуберка во Македонија, нејзиниот јутјуб канал е отворен пред неколку денови и се вика Лала Шоу.

Во видеата Лала готви, игра и ги учи децата како да одржуваат хигиена.

Едни од најгледаните и најплатените видеа ширум светот се токму јутјуб канали на деца кои забавуваат други деца. И посакуваме среќа и на Лала.

Погледнете едно од нејзините видеа:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: