Нашите спортисти во карантин: Дома скоро како на терен

Нашите спортисти во карантин: Дома скоро како на терен

Kога и Олимпјадата се откажа поради коронавирусот, што да се каже за другите светски напревари. Буквално, во ниту еден спорт нема никакви случувања. Спортистите едноставно како и сите ние се во изолација. 

Ама, повеќето, карантинот дома си го заменија за важбање за да не изгубат од кондиција. Немаат каде да вежбаат бидејќи се‘ е затворено, па си прават супер терен во домашни услови. Неколку наши познати спортисти постојано се активни со вежбање, до душа кој како. 

А, како се снајдоа кога е во прашање вежбањето, погледнете на Машки Магазин.


Можеби ќе ве интересира: