НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП: За еден знак ќе биде најдобро да ја преспие неделата

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП: За еден знак ќе биде најдобро да ја преспие неделата

Вага

Вашата приватност е само ваша и никој нема право да ве вознемирува. Гледајте сѐ што е поврзано со пари и патувања да договорите до крајот на неделата.

Шкорпија

Почетокот на неделата ќе ви биде под влијание на емоциите и страста особено поради личност во знакот на Девица. До крајот на неделата ќе бидете под силно влијание на другите во врска со деловните планови во врска со странство.

Стрелец

Меркур е лошо поставен во однос на другите планети и го активира вашето поле на комуникација. Погледнете ги работите на друг начин и обидете се да ги разберете работите онака како што е потребно.

Јарец

Вашето мислење за тоа што ќе преземете во врска со работата е многу важно. Тоа особено се однесува на вашите односи со луѓето со кои соработувате. Поддршката ќе ја добиете од партнерот.

Водолија

Во следните неколку денови од вас се очекува многу повеќе од она што сте го дале во врска со односите со јавноста. Сите очекуваат да го покажете она што најдобро го знаете во врска со работата и амбициите. Поддршка ќе добиете од пријателите.

Риби 

Ќе бидете под влијае на емоциите и страста која ја чувствувате веќе некое време. Досега деловно се ангажиравте во врска со деловната ситуација под влијание на личност родена во знакот Девица, а од оваа недела тоа некако ќе изгуби смисла.

фото: freepik.com


Претходна страна  

Можеби ќе ве интересира: