Победете ги влагата и дождот: 3 фризури кои се идеални за оваа сезона

Победете ги влагата и дождот: 3 фризури кои се идеални за оваа сезона

Објавена во: Мода // Moj стил

Сигурно ја знаеш онаа ситуација кога ќе потрошиш премногу време да си направиш фризура, излезеш од дома и по неколку часа, фризурата повеќе ја нема? Епа со овие фризури тоа нема да се случи. Ќе ги преживее сите временски услови.

Есента е тука. Понекогаш времето знае да биде убаво, но поголемиот дел има само дождови. Ситуацијата не е идеална, но треба да се прифати фактот дека убавото, топло и суво време е со месеци оддалечено. Вистинско време е за да си ја прилагодите вашата фризура за оваа есен. Пегланата коса и локните дефинитивно треба да ги заборавите, доколку бидете барем половина час надвор. Постојат три фризури кои ќе останат еднакво добри и по неколку часа на дожд, а не се тешки да се направат.

# Коса фатена на половина

# Пунџа

# Плетенка

Сите овие фризури се за брзо време готови, а ти ќе изгледаш прекрасно во овие есенски денови.

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: