Се двоумиш што да носиш за матура: 8 совршени идеи за како да заблескаш на посебната ноќ!

Се двоумиш што да носиш за матура: 8 совршени идеи за како да заблескаш на посебната ноќ!

Објавена во: Мода // Moj стил

Долгите, кратките, балските, свечените или кежуал матурските фустани се фустани кои мораат да бидат посебни и впечатливи. Матурската прослава е голем чекор во растењето на еден тинејџер, затворање на едно животно поглавје и чекор потаму во уште поинтересни авантури.

Изборот за матурскиот фустан не е едноставен, поради големата понуда која се наоѓа на секој агол. Затоа ти издвоивме неколку алтернативи кои ќе ти помогнат во пронаоѓањето на она што навистина го сакаш!

# Асиметричен фустан

# Кратко кежуал фустанче

# Свечен фустан 

# Модерни 60-ти

# Цветен дезен

# Свечен комбилизон

# Бордо фустан за модерни принцези

# Цветно кратко фустанче

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: