Имаш чорапи со новогодишни дезени, еве ти неколку идеи за „кул“ фотки за на Инста!

Имаш чорапи со новогодишни дезени, еве ти неколку идеи за „кул“ фотки за на Инста!

Објавена во: Мода // Moj стил

Си купи нови чорапи со новогодишни дезени и сега сакаш да направиш „кул“ фотка која ќе ја објавиш на Инстаграм. Решението го имаме ние, секако доколку веќе немаш идеја. Погледнете ги нашите примери, веруваме дека барем еден од неколкуте  ќе ти се допадне, а секако и дека ќе доживее реализација!

фото: Инстаграм

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: