Стефан полни една година: Синот на Кајмакоски слави роденден

Стефан полни една година: Синот на Кајмакоски слави роденден

Објавена во: Crush Of The Week, Семејство

Времето буквално лета. 

Оваа реченица може да се каже денес во случајот на пејачот Даниел Кајмакоски.

Мислиш вчера беше кога му се роди син од вториот брак, а денес малиот Стефан полни 1 година.

Среќните родители преку социјалните мрежи споделија фотки од радоста денес во нивниот дом.


Даниел Кајмакоски ужива во татковството и бракот со Марина, со која живее во соседна Србија.
ФОТО: Инстаграм

Објавена во: Crush Of The Week, Семејство

Можеби ќе ве интересира: