ТЕСТ: Тестирај го твоето знаење за филмот The Notebook!

ТЕСТ: Тестирај го твоето знаење за филмот The Notebook!

Објавена во: Совети // Тестови

Верувале или не, поминати се 15 години откако „The Notebook“ започна да се објавува во кината. Ти подготвивме еден тест за да го провериме твоето знаење за еден од најпознатите романтични филмови на сите времиња. 

Тестирај го твоето знаење за филмот The Notebook!

Каде се одвива дејството во филмот?

Каде се запознаа Allie и Noah?

Што мислела Allie дека може да биде во следниот живот?

Каде отидоа на прв официјален „дејт“?

Како се вика нејзиниот вереник?

Колку долго Allie го чекала Noah?

Колку писма и има напишано Noah?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: