Тинејџерка од Русија може да биде било која личност

Тинејџерка од Русија може да биде било која личност

Објавена во: Мода // Moj стил

18-годишната руска тинејџерка Илона Бугаева воодушевува со нејзиниот талент и способност да се трансформира во многу познати личности.

Нејзините трансформации изгледаат толку реални што навистина ќе помислите дека се вистински луѓе, а не нивните двојници кои се кријат во Илона.


  • Daenerys Stormborn
  • The Witcher – Ciri
  • Belle
  • Moana
  • Hermiona Granger

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: