Топ 3 шалови кои ќе ја разиграат и најздодевната комбинација

Топ 3 шалови кои ќе ја разиграат и најздодевната комбинација

Објавена во: Мода // Moj стил

Полека, но сигурно студените денови доаѓаат. Со нив и ладното време, кое е причина за да носиме потопла облека. Многумина од нас не го сакаат и на многумина им пречи повеќеслојната облека, но подобро тоа отколку да боледуваме со денови.

Еден од омилените аксесоари на секоја жена, а воедно и модно парче кое секоја комбинација ја разигурва е дефитивно шалот. Ги има во разни облици, во многу шари и бои, но и со различни материјали.

Ние се потрудивме малку да ви олесниме и затоа ви одделивме топ 3 шалови, кои ќе ви ја разиграат и најздодевната комбинација. Истите, но и многу други ќе може да најдете на вебстраната на Fashion Group Македонија.

# Жолт кариран шал од Springfield

# Шал со ретро шари од Springfield

# Тренди шал со јаки бои од Super Dry 

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: